Wat gaat u in het buitenland doen?

Wanneer u als expatriate in het buitenland gaat werken, zijn de volgende onderwerpen voor u van belang: ziektekosten, SOS hulpverlening, arbeidsongeschiktheid, reizen, rechtsbijstand, inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen.

Confident Expats & Globetrotters heeft de volgende mogelijkheden geselecteerd:

 

  • Goudse Expat Pakket
  • OOM Global Traveler

Stel u gaat ontwikkelingswerk of vrijwilligerswerk in het buitenland doen. In dat geval zijn voor u de volgende onderwerpen van belang: ziektekosten, SOS hulpverlening, arbeidsongeschiktheid, reizen, rechtsbijstand, inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen. Confident Expats & Globetrotters heeft de volgende mogelijkheden geselecteerd:

  • Goudse Expat Pakket
  • OOM Global Traveler
  • ExpatPlus

Je gaat voor kortere of langere tijd studeren in het buitenland. Het kan ook zijn dat je de studie combineert met vakantiewerk. De volgende onderwerpen zijn dan van belang: ziektekosten, SOS hulpverlening, bagage, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen.

U gaat voor ondernemen in het buitenland. Een goede voorbereiding en de volgende onderwerpen zijn dan voor u van belang: ziektekosten, SOS hulpverlening, arbeidsongeschiktheid, reizen, rechtsbijstand, inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen. Confident Expats & Globetrotters heeft de volgende mogelijkheden geselecteerd:

  • Goudse Expat Pakket
  • OOM Global Traveler
  • ExpatPlus

Lekker op reis voor langere tijd naar een ver land. Genieten van een welverdiende vakantie. Of u gaat een wereldreis maken, familie bezoeken in het buitenland of gewoon voor kortere tijd naar het buitenland. Confident heeft voor u de mogelijkheden op een rij gezet en kan u adviseren bij de juiste keuze in uw situatie.

Wereldreis

Eindelijk is het dan zover. De lang gedroomde wereldreis wordt gepland. Plannen worden gemaakt welke landen bezocht gaan worden, al kan dit nog gedurende de reis veranderen. De reis wordt goed voorbereid. Bij de voorbereidingen horen onder andere ook de verzekeringen. Wat gaat u doen, voor hoe lang, met hoeveel personen. Dat zijn allemaal vragen die van invloed zijn op de verzekering. Daarnaast is het van belang goed na te denken over het verzekeren van de volgende onderwerpen: ziektekosten, SOS hulpverlening, bagage, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen.

Backpacken

U gaat als backpacker enige tijd rondtrekken over de wereld. U doet dat alleen of met meerdere personen. Bepaalde bestemmingen staan al vast, andere nog niet. De plannen worden gemaakt. De voorbereidingen worden getroffen. Hierbij horen onder andere ook de verzekeringen. Het is van belang goed na te denken over een reis- en ziektekostenverzekering en in welke delen van de wereld u verzekerd dient te zijn.

Sabbatical

Een sabbatical leave kan resulteren in een verblijf in het buitenland. Als u deze periode in het buitenland gaat doorbrengen is het van belang goed na te denken over een reis- en ziektekostenverzekering en in welke delen van de wereld u verzekerd dient te zijn. 

Je gaat voor kortere of langere tijd vakantiewerk doen in het buitenland. Het kan ook zijn dat je het vakantiewerk combineert met een reis of bijvoorbeeld een studie. De volgende onderwerpen zijn dan van belang: ziektekosten, SOS hulpverlening, bagage, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen.