U komt vanuit het buitenland naar Nederland. Wat zijn uw plannen?

U gaat voor kortere of langere tijd werken in Nederland. Dit kan zijn op verzoek van uw werkgever of op uw eigen initiatief, maar het kan ook zijn dat u in dienst treedt van een nederlands bedrijf. Het is voor u in ieder geval van belang dat u goed verzekerd bent tegen ziekte, schade of ongeval.

Je gaat studeren of bijvoorbeeld een taalcursus volgen in Nederland. Dan komt er heel wat op je af. Het leven in Nederland is vaak heel anders dan in het land waar je vandaan komt. Ook de verzekeringssituatie is vaak anders. De verzekeringsonderdelen die hier van belang zijn: SOS Hulpverlening, Ziektekosten, Reizen, Inboedel, Rechtsbijstand, Aansprakelijkheid en Ongevallen.

Wilt u familie in Nederland gaan bezoeken of wilt u enige tijd in Nederland gaan wonen? Het is dan van belang dat u tijdens uw verblijf optimaal verzekerd bent.

U gaat op vakantie naar Nederland en bezoekt de verschillende bezienswaardigheden. Misschien verblijft u wat langer op één plek of gaat u vanuit Nederland andere landen in Europa of op de wereld bezoeken.
Confident kan u adviseren bij de juiste keuze in uw situatie.